Karriär hos oss

Arbetet
Vi söker dig!

Datakompisen söker just nu hel- och deltidspersonal till sina arbetsplatser i Dorotea och Söderhamn.

Vi är en modern arbetsplats med en spännande mix av medarbetare, varav flertalet yngre. De flesta av våra tjänster har en teknisk inriktning, där det förväntas att du har ett grundintresse för ny teknik och tjänster.

Då alla våra uppdragsgivare har olika och unika behov, marknader och målgrupper, har vi ett brett behov av kompetenser och profiler. Mångfald är en förutsättning för vår tillväxt och vi ser positivt på alla erfarenheter och individuella mål.


Dorotea
Vår arbetsplats i Dorotea

I Dorotea sitter vi centralt på Skolgatan 4, i det stora, vackra gula huset som en gång i tiden var Doroteas grundskola. Lokalerna är nyrenoverade och anpassade för vår verksamhet, senaste ombyggnaden gjordes 2011.

I huset finns, utöver de olika arbetsrummen, utbildningslokal, 2 kök och personalrum med soffor, spel- och mediehörna samt pingisbord. Vi har även dusch, bastu och vilorum med en öppen spis.


Dorotea
Att arbeta och bo i Dorotea

Från Datakompisen är det gångavstånd till affärer, restauranger, café med eget bageri, Hotell, även sporthall och simhall.

Som anställd på Datakompisen får du fri tillgång att simma, gå till gymmet, delta i pass med crosstrainers, step, mm

Mitt i samhället finns det en upplyst slalombacke som sponsras av Datakompisen, så det är fritt att åka där som anställd under öppettiderna. Utöver detta finns en fantastisk natur för fiske, jakt, bärplockning, vandringsleder, skoterleder och närheten till fjällvärlden.


Söderhamn
Vår arbetsplats och livet i Söderhamn

Våra trevliga och moderna lokaler i Söderhamn ligger i det så kallade tullhuset. Från lokalerna har vi en fantastisk utsikt över kanalen och de centrala delarna av Söderhamn.

Anläggningen byggdes ursprungligen för Teleperformance verksamhet men i januari 2016 flyttade Datakompisen in. I Söderhamn finns ett stort utbud av restauranger och aktiviteter. Utöver skärgården har Söderhamn ett väldigt rikt friluftsliv och rankades bland annat som bästa friluftskommun 2014 (Naturvårdsverket och SKL).

Din karriär hos oss börjar här

Hittar du inte drömjobb hos oss nedan men vill ändå arbeta hos Datakompisen i Dorotea eller Söderhamn?
Skicka en spontanansökan till jobb@datakompisen.se så kontaktar vi dig om det dyker upp en passande tjänst!